Home › Forums › Category for the first 3 forums › Forum example #1 › Son vaxtlar axşamlar gündəlik
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 1 week ago by
Kiloper Ferk.
- AuthorPosts
- August 7, 2026 at 12:01 pm #10183
Pokiliopers
ParticipantSon vaxtlar axşamlar gündəlik işlərdən sonra boş vaxtımı bir qədər fərqli keçirmək istəyirəm. Həmişə uzun müddət ayıra bilmirəm, bəzən sadəcə 15-20 dəqiqəlik fasilə kifayət edir, bəzən isə daha çox vaxtım olur. Azərbaycanda belə çevik internet seçimlərini araşdırarkən istifadəyə tez başlamaq, telefondan rahat daxil olmaq və platformanın müxtəlif vaxtlarda stabil işləməsi baxımından hansı məqamları yoxlamaq məsləhətdir?
August 10, 2026 at 1:59 pm #10322Kiloper Ferk
ParticipantDostum hər dəfə mənə “axşam üçün nəsə maraqlı tap” deyəndə gülürəm. Elə bil mən internetin rəsmi əyləncə məsləhətçisiyəm. Bu dəfə də belə bir söhbət düşdü və mən bir neçə variant axtarmağa başladım. Təsadüfən 1xbet qeydiyyatdan kecmek səhifəsinə keçdim. Bir az baxdım və linki ona göndərdim. Dedim ki, əvvəlcə özün bax, sonra qərar ver. Məncə, belə daha düzgündür. Mən hansısa səhifəni həddindən artıq tərifləməyi sevmirəm, çünki nəticədə hər kəsin marağı və gözləntisi fərqlidir. Mənim xoşuma gələn bir şey başqasına heç maraqlı olmaya bilər. Ona görə burada da sadəcə alternativ kimi paylaşmaq istəyirəm. Axşam vaxtı yeni rəqəmsal məşğuliyyət axtaran varsa, bir nəzər sala bilər. Şərtləri əvvəlcədən oxumaq isə məncə, hər halda yaxşı fikirdir. Dostum hələ cavab verməyib, yəqin ki, yenə “başqa variantın yoxdur?” deyəcək. 🙂
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.